muzeum_1339836746.jpeg_225x225

A Bélyegmúzeumban holland bélyeggyártók LSD átitatással készült remekműveit kóstolhatjuk.

 

Az ELTE füvészkertjében a bélyegmúzeumban megfáradt látogatókat várják egy levezető ingyen jointra.

 

 

A Bajor Gizi színészmúzeumban időszakosan kiállítják Bruce Willis egyetlen épségben megőrzött hajszálát melyre egy 10 fős kommandós csapat vigyáz 24-órába.

 

 

A Földalatti Vasúti Múzeumban a „Metrótüzek régen és ma” című kiállítás tekinthető meg.

 

 

A Közlekedési Múzeumban érdemes megnézni a világ egyetlen lóvontatású űrhajóját amit a Mikulás rénszarvas szánjának mintájára fejlesztettek ki.

 

 

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban megtekinthető a „Földhöz nem értek de vannak Fideszes kapcsolataim avagy földosztás a Nemzeti Együttműködés Rendszerében” című kiállítás.

 

 

A Magyar Nemzeti Bank látogatóközpontban kipreparálva megtekinthető a teljes IMF tárgyalódelegáció. Ugyanitt lehetőség van görög drachma nyomtatására is.

 

 

A Vasúttörténeti Parkban kiállításra kerül az összes előző évben megszüntetett szárnyvonal mozdonya bakterostul.

 

 

A Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban kétszáz évvel ezelőtti műtéti módszerekkel végeznek el csipőprotézis műtétet Kiss Gyuláné várólistás betegen.

 

 

A Terror Háza múzeumban Kovács Mihály 45 éves géplakatos enyhén bepiálva ordibál a feleségével, majd lenyom egy sallert neki (negyed órás turnusokban látogatható program).

 

 

A Rendőrmúzeum megemlékezik az utóbbi húsz év rendőreiről, akik ellent tudtak állni a korrupciónak. A listát tartalmazó sajtcetli olvasásához nagyítót is adnak.

 

 

Jó szórakozást kívánunk a programokhoz

 

 

 

 

 

Címkék: múzeumokéjszakája

A bejegyzés trackback címe:

https://kamupress.blog.hu/api/trackback/id/tr194591764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása