A mezőgazdasági és a munkaügyi minisztérium interdiszciplináris modellkisérlete alapján az állami tulajdonú földeken közmunkások segítségével vadkendert termesztenek a „Dolgozz és Szívjál”  program keretébe.

Ezzel párhuzamosan létrejön az Nemzeti Drogdíler Társaság ami további 30000 ezer munkanélkülit tud „felszívni” amennyiben a  jelentkezők az állásinterjún meg tudják különböztetni a marihuánát a szegfűszegtől.

A Független Drogdílererek Szövetsége az Európai Unióhoz fordult a piaci versenyt torzító állami beavatkozás miatt.

„ Most ruháztam be a vállalkozásomba, Lefizettem húsz rendőrt vettem egy Kalasnyikovot és most az állam lenyúlja a bizniszt? Hogy tud életbe maradni ilyen kiszámíthatatlan szabályozási környezetben egy magyar kis és középvállalkozás?” panaszkodott az Igor és Nyikolaj Bt tulajdonosa.

Közben a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapjáról már letölthető a pályázati anyag a vadkender EU intervenciós felvásárlására.

Kamupress

Címkék: vadkender mezőgazdaságiésvidékfejlesztésihivatal

A bejegyzés trackback címe:

https://kamupress.blog.hu/api/trackback/id/tr554570074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása